Schonherr Kwaliteitsadvies, Irma Schonherr

Over Irma Schönherr

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in kwaliteitzorg in de voedingsmiddelenindustrie en als kwaliteitsmanager in diverse sectoren. Ik heb veel ervaring in voedselveiligheid en kwaliteitszorg in agrifoodketens, zoals groenten en fruit, granen, brood, diervoeders, oliën en vetten en specerijen.

Ik ben sterk gedreven om het kwaliteitsbewustzijn binnen bedrijven te verhogen. Sinds 2011 doe ik dit vanuit Schönherr Kwaliteitsadvies.

Gecertificeerd 'Quality Manager' NNK EOQ

Ook ben ik in het bezit van het Persoonlijk Certificaat voor Quality Manager van het NNK/EOQ (Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement/European Organisation for Quality).

Expertise

Ik help bedrijven graag om de kwaliteitsnormen op praktische wijze te implementeren in de organisatie. Daarnaast kunt u ook een beroep op me doen voor integratie met duurzaamheid, milieu en veiligheid.

Dankzij een groot netwerk met gekwalificeerde relaties, kan ik snel de expertise inschakelen van overheden, branche-organisaties, kennisinstituten en andere bedrijven. Indien nodig, kan ik eenvoudig de juiste informatiebron raadplegen voor uw specifieke vraagstukken.

Benieuwd welke diensten ik lever? Klik hier